Mansikka-keksijälkkäri

15.6.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mansikka-keksijälkkäri

Ainekset

4 annosta
1 0,5 l mansikoita
2 4 rkl vahvaa mansikkamehua
3 2,5 dl vaahtoutuvaa mansikkakermaa
4 4 - 6 muropikkuleipää, esim. Wilhelmiina

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 14 g 56 g
Proteiinia 2 g 8 g
Rasvaa 26 g 102 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 1 233 4933
Energiaa kcal 295 1179

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Perkaa ja pilko mansikat. Sekoita mansikat mehun kanssa ja anna maustua hetken aikaa. Vaahdota kerma ja murusta keksit. Nostele laseihin mansikoita, ripottele päälle keksimuruja ja nosta päälle nokare kermaa. Tee vielä toinen samanlainen kerros. Koristele mansikoilla.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: mansikka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5