Mangoruusut

4.4.2016
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mangoruusut

Mangoruusut onnistuvat myös säilykemangosta.

Ainekset

16 kappaletta
1 8 (500 g) lehtitaikinalevyä
2 1 prk (425/225 g) säilykemangoviipaleita sokeriliemessä
3 1 dl aprikoosimarmeladia
4 2 tl kanelia
Pinnalle
1 tomusokeria

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 254 g
Proteiinia 2 g 29 g
Rasvaa 12 g 196 g
Kuitua 1 g 14 g
Energiaa kJ 755 12085
Energiaa kcal 180 2888

Reseptitiedot

Ruokalajit Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta mangoviipaleet ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
Kauli taikinalevyjä hieman suuremmiksi pituus- ja leveyssuunnassa. Leikkaa levyt pituussuunnassa kahtia ja levitä taikinalevyille ohuelti aprikoosimarmeladia ja ripottele päälle kanelia. Nostele jokaisen taikinalevyn pitkälle reunalle lomittain noin 4 ohutta mangoviipaletta. Käännä taikinalevyn alapuoli mangoviipaleiden päälle niin, että hedelmät ovat puolittain taskussa. Kieritä taikinalevyt varoen rullalle.
Nosta mangoruusut silikoniseen tai voideltuun muffinivuokaan. Paista 200 asteessa uunin alatasolla noin 40 minuuttia. Anna leivonnaisten jäähtyä. Siivilöi pinnalle tomusokeria.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5