Mango-valkosuklaarahka

22.2.2013
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mango-valkosuklaarahka

Ainekset

6 annosta
1 1 prk maitorahkaa (250 g)
2 1 prk säilykemangoa (425 / 225 g)
3 100 g valkosuklaata
4 2 dl kuohukermaa
5 2 rkl sokeria
6 2 rkl hasselpähkinärouhetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 24 g 144 g
Proteiinia 6 g 34 g
Rasvaa 23 g 136 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 1 352 8111
Energiaa kcal 323 1939

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valuta mangot, säästä muutama pala koristeluun ja soseuta loput. Sulata paloiteltu valkosuklaa varoen mikrossa tai vesihauteessa. Vaahdota kerma ja mausta sokerilla. Notkista rahka kulhossa ja valuta joukkoon hieman jäähtynyt valkosuklaa. Sekoita tasaiseksi. Nostele joukkoon mangosose, hasselpähkinärouhe ja kermavaahto. Jaa rahka annoskulhoihin ja koristele mangolla.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: mango rahka valkosuklaa
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5