Mango-kookostikkarit

13.3.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mango-kookostikkarit

Säilytä tikkarit jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.

Ainekset

25 kappaletta
1 200 g mangotuorejuustoa (tai muuta maustettua tuorejuustoa)
2 200 g tummaa suklaata
3 1 tl vaniljasokeria
Lisäksi
1 20 - 30 jäätelö- tai tikkaritikkua
2 50 g kookoshiutaleita
3 1 rkl vettä
4 ripaus keltaista elintarvikeväriä

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 122 g
Proteiinia 1 g 19 g
Rasvaa 6 g 154 g
Kuitua 1 g 20 g
Energiaa kJ 327 8167
Energiaa kcal 78 1952

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ohjeet

Notkista mangotuorejuusto sähkövatkaimella kulhossa. Paloittele tumma suklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut. Vatkaa sulatettu suklaa tuorejuuston joukkoon. Mausta vaniljalla. Laita seos jääkaappiin muutamaksi tunniksi jähmettymään.

Pyöritä jähmettyneestä seoksesta tasakokoisia palloja. Laita kookoshiutaleet kulhoon ja liuota elintarvikeväri vesitilkkaan. Lisää neste kookoshiutaleiden joukkoon ja sekoita kunnes kookoshiutaleet ovat värjäytyneet. Pyöritä suklaapallot kookoshiutaleissa ja nosta hetkeksi jääkaappiin kovettumaan.

Tökkää palleroihin jäätelö- tai tikkaritikut. Voit käyttää myös varrastikkuja.

Video

Teksti:
Kuvat: Jami Jaakonen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5