Mango-kookosbrulee

10.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mango-kookosbrulee

Ainekset

6 annosta
1 1 prk (400 g) kookosmaitoa
2 2 rkl maissitärkkelysjauhoja
3 2 prk 125 g) mangososetta (lastenruoka)
4 2 kpl munaa
5 2 kpl keltuaista
6 0,75 dl sokeria
7 1 tl vaniljasokeria
Pinnalle:
1 3 - 4 rkl ruokokidesokeria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 27 g 161 g
Proteiinia 5 g 29 g
Rasvaa 18 g 107 g
Kuitua 0 g 3 g
Energiaa kJ 1 199 7195
Energiaa kcal 287 1720

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Jälkiruoat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kaada kookosmaito kattilaan ja sekoita joukkoon maissitärkkelysjauho. Kuumenna kiehuvaksi, mutta älä anna kiehahtaa. Lisää mangosose. Sekoita munat ja keltuaiset kulhossa sokerin kanssa. Kaada munaseos kuuman kookosmaitokiisseliin huolellisesti sekoittaen. Mausta seos vaniljasokerilla.Jaa massa voideltuihin uuninkestäviin pieniin annosvuokiin esim. kahvikuppeihin ja kypsennä uunissa vesihauteessa 150 asteessa noin 1 tunnin ajan tai kunnes keskusta on täysin hyytynyt. Anna jäähtyä.Peitä kupit kelmulla ja nosta jääkaappiin. Seuraavana päivänä ennen tarjoilua ripottele pinnalle sokeria ja paahda pinnat nopeasti rapeaksi uunissa 250 asteessa grillivastusten alla. Tarjoile esim. vadelmien kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: kookos kookosmaito mango
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5