Manchegobruschettat

24.11.2016
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Manchegobruschettat

Täyteläisellä lampaanmaitojuustolla päällystetyt leivät saavat makuparin karamellisoiduista päärynöistä ja rapeutta pähkinöistä. Tarjoa alkupalaksi tai illanistujaisissa salaatin kanssa.

Ainekset

6 kappaletta
1 6 leipäviipaletta
2 125 g manchegojuustoa
3 4 rkl saksanpähkinöitä
Lisäksi
1 3 päärynää
2 25 g voita
3 0,5 dl vaahterasiirappia

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 20 g 122 g
Proteiinia 8 g 49 g
Rasvaa 18 g 110 g
Kuitua 6 g 35 g
Energiaa kJ 1 169 7013
Energiaa kcal 279 1676

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Brunssi
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Murskaa pähkinät ja paahda kuumalla kuivalla pannulla hetki. Siirrä syrjään.

Kuori ja pilko päärynät. Kuumenna voi pannulla, lisää päärynäpalat ja siirappi. Paista muutama minuutti kunnes päärynät hieman karamellisoituvat ja pehmenevät.

Paahda leipäviipaleet. Höylää juusto ohuiksi viipaleiksi. Aseta leiville kerros juustoa, lisää päälle päärynöitä ja pähkinöitä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5