Maksapasteijakiekot

30.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Maksapasteijakiekot

Ainekset

30 kappaletta
1 500 g lehtitaikinalevyjä
Täyte:
1 3/4 dl puolukkahilloa
2 100 g pehmeää maksapasteijaa
3 3 rkl puolukoita
4 ruohosipulia

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 209 g
Proteiinia 1 g 41 g
Rasvaa 7 g 207 g
Kuitua 0 g 11 g
Energiaa kJ 397 11911
Energiaa kcal 95 2847

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli palat hiukan ohuemmiksi ja leveämmiksi paloiksi. Painele noin 4 cm halkaisijaltaan olevalla pyöreällä muotilla pyöreitä kiekkoja. Ota puolista kiekoista pienemmällä muotilla esim. korkilla painamalla keskusta pois. Nosta taikinarenkaat kokonaisen kiekon päälle taikinareunuksiksi. Siirrä ne leivinpaperoidulle pellille ja aseta toinen leivinpaperi niiden päälle. Aseta paperin päälle molempiin päihin painoksi teräksiset veitset. Paperi estää leivonnaisia kohoamasta liikaa. Paista 225 asteessa 10-12 minuuttia. Anna niiden jäähtyä. Täytä pasteijat vajaalla teelusikallisella puolukkahilloa ja pursota tai nostele lusikalla pehmeää maksapasteijaa hillon päälle. Koristele kokonaisilla puolukoilla ja hienonnetulla ruohosipulilla.

Teksti:
Kuvat: timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5