Makkaravokki

27.7.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Makkaravokki

Ainekset

4 annosta
1 300 g ruokamakkaraa
2 500 g kasviksia, kuten parsakaalia, kukkakaalia, paprikaa, sipulia, sieniä, kiinankaalia tai pakastettuja vokkivihanneksia
3 2 rkl öljyä
4 3 rkl makeaa chilikastiketta
5 1 rkl soijakastiketta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 19 g 76 g
Proteiinia 9 g 37 g
Rasvaa 21 g 84 g
Kuitua 4 g 15 g
Energiaa kJ 1 263 5051
Energiaa kcal 302 1207

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja viipaloi makkara. Puhdista kasvikset ja paloittele parsakaalit tai kukkakaalit pieniksi kukinnoksi ja muut ohuiksi suikaleiksi. Ruskista makkaraviipaleet vokkipannussa tai paistokasarissa ja siirrä ne sitten sivuun. Paista kasviksia öljyssä muutama minuutti eli kunnes ne hiukan kypsyvät mutta ovat vielä napakoita. Lisää chilikastike ja soija sekä makkarat ja kuumenna ruoka.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: vokki wokki
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5