Makkarapannu

2.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Makkarapannu

Ainekset

4 annosta
1 0,5 uusi keräkaali, kesäkaali
2 2 rkl öljyä
3 2 tl kuminoita
4 4 - 5 uutta perunaa
5 2 - 3 kesäporkkanaa
6 1 - 2 omenaa
7 2 - 3 kesäsipulia varsineen
8 1 tl suolaa
9 4 - 8 grilli- tai muuta ruokamakkaraa
10 mustapippurirouhetta
11 persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 27 g 108 g
Proteiinia 12 g 48 g
Rasvaa 25 g 101 g
Kuitua 6 g 22 g
Energiaa kJ 1 604 6418
Energiaa kcal 384 1534

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Viipaloi puolikas kaalinkerä ensin toiseen, sitten toiseen suuntaan, jolloin saat kuutioita. Nosta ne paistokasariin öljyyn ja ruskista hiukan sekoittaen. Mausta kaali kuminoilla.Lisää puhtaiksi raaputetut ja lohkotut perunat ja porkkanat. Sekoita taas ja peitä pannu kannella. Alenna levyn lämpöä. Hauduta 15 minuuttia. Sekoita joukkoon lohkotut omenat ja silputut sipulit ja suola.Leikkaa makkaroihin vinoviiltoja ja nosta ne ruoan päälle. Peitä pannu taas kannella ja hauduta 10 minuuttia tai kunnes perunat ja porkkanat ovat pehmeitä. Mausta ruoka vielä mustapippurilla ja persiljasilpulla. Tarjoa lisänä tummaa leipää.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5