Makkarapaella

2.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Makkarapaella

Ainekset

5 annosta
1 400 g makkaraa
2 2 rkl öljyä
3 60 g pekonia
4 2 sipulia
5 3 tomaattia
6 1 punainen paprika
7 3 valkosipulinkynttä
8 2 dl pitkäjyväistä riisiä
9 5 - 6 dl vettä
10 1 liha- tai kasvisliemikuutio
11 2 rkl tomaattipyreettä
12 1 rkl sinappia
13 sokeria
14 suolaa
15 rouhittua mustapippuria
16 1 ps pakasteherneitä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 43 g 215 g
Proteiinia 14 g 72 g
Rasvaa 26 g 128 g
Kuitua 4 g 19 g
Energiaa kJ 1 928 9640
Energiaa kcal 461 2304

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Makkara
Makuja maailmalta Espanjalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuutioi makkarat ja pekoni. Hienonna sipulit ja valkosipulit ja pilko tomaatit.Ruskista makkara- ja pekonipalat muurinpohjalla ja siirrä sivuun. Pane sipulisilppu pannulle ja kuullota sitä hetki ennen tomaattien lisäämistä. Lisää vesi, riisi, tomaattipyree, sokeri, pienitty liemikuutio ja mausteet. Anna riisin kypsyä hiljalleen poristen noin 10-15 minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa. Lisää lopuksi makkara- ja pekonipalat sekä herneet ja anna seoksen kiehahtaa. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5