Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Makkarapaella

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

400 g
Makkaraa
2 rkl
Öljyä
60 g
Pekonia
2 kpl
Sipulia
3 kpl
Tomaattia
1 kpl
Punainen paprika
3 kpl
Valkosipulinkynttä
2 dl
Pitkäjyväistä riisiä
5 - 6 dl
Vettä
1 kpl
Liha- tai kasvisliemikuutio
2 rkl
Tomaattipyreettä
1 rkl
Sinappia
Sokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
Ps pakasteherneitä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuutioi makkarat ja pekoni. Hienonna sipulit ja valkosipulit ja pilko tomaatit.Ruskista makkara- ja pekonipalat muurinpohjalla ja siirrä sivuun. Pane sipulisilppu pannulle ja kuullota sitä hetki ennen tomaattien lisäämistä. Lisää vesi, riisi, tomaattipyree, sokeri, pienitty liemikuutio ja mausteet. Anna riisin kypsyä hiljalleen poristen noin 10-15 minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa. Lisää lopuksi makkara- ja pekonipalat sekä herneet ja anna seoksen kiehahtaa. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 2.1.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.