Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Makkaranyytit

Fork and knife
1 Annosta
Fork and knife
1 Annosta

Ainekset

60 - 100 g
Grilli- tai lenkkimakkaraa
100 g
Keitettyjä perunoita
Suolaa
Mustapippuria
2 rkl
Hienonnettua sipulia tai sipulinvarsia
1/2 kpl
Keitettyä kananmunaa
1 tl
Sinappia
1 rkl
Kurkkusalaattia
1/2 dl
Ruokakermaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori makkara ja perunat. Leikkaa makkara ja perunat viipaleiksi. Silppua sipuli ja hienonna muna haarukalla. Sekoita sinappi, kurkkusalaatti ja kerma. Ota foliosta neliönmuotoinen arkki ja aseta sen keskelle perunat. Sirottele pinnalle hiukan suolaa ja pippuria. Aseta päälle makkarat sekä sipuli- ja munasilppu. Nosta hiukan folion reunoja ja kaada aineksille maustettu kerma. Sulje folio nyytiksi. Kypsennä 225–asteisessa uunissa 20–30 minuuttia tai kupugrillissä noin 15 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.5.2007
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.