Makkaraminestronekeitto

25.5.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Makkaraminestronekeitto

Ainekset

10 annosta
1 1 paketti (300 g) braatvurstia
2 1 paketti (400 g) grillibalkania
3 2 rkl rypsiöljyä
4 2 l vettä
5 4 kasvisliemikuutiota
6 1 pussi (200 g) pakastesipulikuutioita
7 1 pussi (450 g) isoja keittojuureksia
8 4 dl fusillipastaa
9 1 prk (425/ 280 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
10 1 prk (400 g) tomaattimurskaa
11 3 rkl tomaattisosetta
12 ripaus rouhittua mustapippuria
13 1 pussi (200 g) pakasteherneitä
Lisäksi
1 1 dl persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 32 g 316 g
Proteiinia 14 g 139 g
Rasvaa 18 g 181 g
Kuitua 6 g 60 g
Energiaa kJ 1 450 14504
Energiaa kcal 347 3466

Reseptitiedot

Ruokavalio Maidoton
Ruokalajit Pääruoat, Edullinen
Ruokatyypit Keitot, Pastaruoat
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Viipaloi makkarat ja paista ne öljyssä isossa kattilassa. Nosta makkarat syrjään. Lisää kattilaan vesi ja liemikuutiot ja kiehauta. Lisää joukkoon sipulit, juurekset ja pasta. Kaada joukkoon pavut ja tomaattimurska ja mausta tomaattisoseella ja pippurilla. Anna keiton kiehua noin 6 minuuttia muutaman kerran sekoittaen, kunnes pasta on lähes kypsää. Lisää joukkoon makkarat ja herneet ja keitä vielä muutama minuutti. Tarkista maku. Lisää joukkoon hienonnettu persilja.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: makkara makkarakeitto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5