Makkaraleivät

19.9.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Makkaraleivät

Ainekset

4 annosta
1 250 g lenkkimakkaraa
2 4 pekoniviipaletta
3 4 halkaistua ruisleipäpalaa
4 3 rkl majoneesia
5 2 tl sinappia
6 4 salaatinlehteä
7 3 tomaattia
8 1 punasipuli

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 24 g 96 g
Proteiinia 12 g 48 g
Rasvaa 23 g 92 g
Kuitua 5 g 20 g
Energiaa kJ 1 464 5855
Energiaa kcal 350 1399

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat, Edullinen, Välipalat
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja viipaloi makkarat vinottain pitkiksi viipaleiksi. Paahda makkaraviipaleet ja pekoniviipaleet pannulla. Sekoita majoneesi ja sinappi ja levitä seos leiville. Nosta päälle salaatinlehdet, tomaatti-, makkara- ja pekoniviipaleet sekä kuorittu ja viipaloitu punasipuli. Nosta päälle leivän kannet.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: lenkkimakkara voileipä
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5