Makkaraleipä

28.2.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Makkaraleipä

Ainekset

4 annosta
1 8 viipaletta ruisleipää
Päälle:
1 1 rkl öljyä
2 1 sipuli
3 1 valkosipulin kynsi
4 0,5 paprikaa
5 1 tomaatti
6 1 rkl öljyä
7 2 rkl chilikastiketta
8 pippuria
9 300 g lenkkimakkaraa
10 2 dl juustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 38 g 151 g
Proteiinia 20 g 79 g
Rasvaa 29 g 116 g
Kuitua 8 g 33 g
Energiaa kJ 2 048 8193
Energiaa kcal 490 1958

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Poista paprikasta kanta ja siemenet, kuutioi. Pese ja kuutioi tomaatti. Viipaloi lenkkimakkara. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli ja valkosipuli pehmeäksi. Lisää sipuleiden joukkoon chilikastike, paprika- ja tomaattikuutiot sekä pippuri. Viipaloi makkara. Nosta leipäviipaleet leivinpaperin päälle pellille. Annostele kasvisseosta leiville, nosta makkaraviipaleet päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5