Makkara-kasvisvartaat

19.5.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Makkara-kasvisvartaat

Ainekset

10 annosta
1 400 g grillibalkania
2 450 g grillilenkkiä
3 300 g braatvurstia
4 1 tuore ananas tai 2 tlk ananasta
5 2 paprikaa
6 5 tomaattia
7 1 kesäkurpitsa
8 400 g maissia
Lisäksi:
1 20 kpl puisia varrastikkuja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 25 g 251 g
Proteiinia 16 g 155 g
Rasvaa 25 g 249 g
Kuitua 4 g 41 g
Energiaa kJ 1 620 16201
Energiaa kcal 387 3872

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Liota puisia varrastikkuja vedessä vähintään puoli tuntia ennen grillaamista, etteivät ne syty palamaan. Paloittele makkarat. Jos käytät tuoretta ananasta, kuori ja paloittele se. Jätä puumainen keskiosa käyttämättä. Pese ja paloittele kasvikset. Työnnä makkara- ja kasvispalat varrastikkuihin. Grillaa, kunnes makkarat saavat väriä. Käännä vartaita grillaamisen aikana.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5