Makkara-kasvismunakas

22.2.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Makkara-kasvismunakas

Ainekset

4 annosta
1 200 g makkaraa
2 1 pieni sipuli
3 0,5 kesäkurpitsa
4 2 tomaattia
5 4 kananmunaa
6 4 rkl vettä
7 ripaus suolaa
8 ripaus rouhittua mustapippuria
Paistamiseen
1 öljyä tai margariinia
2 1 dl juustoraastetta
3 2 rkl hienonnettua persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 18 g
Proteiinia 17 g 68 g
Rasvaa 20 g 82 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 1 127 4509
Energiaa kcal 270 1078

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: vettä, öljyä tai margariinia

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pilko makkarat ja hienonna sipuli. Pilko kesäkurpitsa ja tomaatit. Paahda pannulla makkarapalat ja sipuli. Nosta syrjään. Paahda pannulla kesäkurpitsat. Sekoita makkaroiden joukkoon. Riko kulhoon munat ja sekoita joukkoon vesi ja mausteet. Kuumenna rasva pannulla ja kaada päälle munakasseos. Vedä munamassaa lastalla pohjaa pitkin reunoilta keskustaan päin, kunnes munakasseos hieman hyytyy. Levitä päälle makkara-kesäkurpitsaseos, tomaatit ja juustoraaste. Anna munakkaan hyytyä kannen alla. Ripottele päälle persiljaa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: kesäkurpitsa muna munakas
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5