Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Makea olutleipä

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

3 dl
Tummaa olutta
25 g
Hiivaa
1 dl
Siirappia
1 dl
Kaljamaltaita
1 dl
Ruisrouhetta
1 1/2 tl
Suolaa
1 dl
Ruisjauhoja
4 dl
Vehnäjauhoja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Lämmitä olut kädenlämpöiseksi. Sekoita hiiva, siirappi ja maltaat joukkoon. Lisää ruisrouhe, suola ja jauhot. Alusta pehmeäksi taikinaksi. Valuta taikina voideltuun suorakaiteen muotoiseen leipävuokaan (1,5 l). Anna kohota peitettynä lämpimässä tunnin ajan. Paista leipää 175-asteisen uunin alaosalla noin tunnin ajan.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.11.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.