Makaronivuoka

18.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Makaronivuoka

Ainekset

1 4 - 5 dl makaroneja
2 1 l vettä
3 1 tl suolaa
4 6 dl maitoa
5 3 - 4 kpl munaa
6 0,5 tl valkopippuria
Pinnalle:
1 1 dl korppujauhetta
2 25 g voita tai margariinia

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 211 g
Proteiinia 74 g
Rasvaa 53 g
Kuitua 16 g
Energiaa kJ 6839
Energiaa kcal 1635

Reseptitiedot

Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Pastaruoat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Voitele vuoka ohuelti voilla ja säästä siitä loput laatikon pinnalle.Keitä makaronit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä, valuta ja kaada voideltuun vuokaan.Vatkaa munat ja maito sekaisin ja mausta pippurilla. Kaada seos vuokaan makaronien päälle. Ripottele pintaan korppujauhe ja loput voinokareet.Kypsennä vuokaa 175-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia tai kunnes munamaito hyytyy. Tarjoa sellaisenaan tai jauheliha- tai kinkkukastikkeen lisänä.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
Avainsanat: makaronilaatikko
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5