Makaronilaatikko

18.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Makaronilaatikko

Maukas makaronilaatikko onnistuu helposti aloittelijaltakin ja maistuu raikkaan salaatin kanssa.

Ainekset

1 1 pussi (400 g) tavallisia makaroneja
2 vettä, suolaa
Vuokaan:
1 2 rkl voita tai margariinia
Munamaito:
1 7 dl maitoa
2 4 - 5 kpl munaa
3 1 rkl vehnäjauhoja
4 0,5 tl suolaa
5 0,25 tl valkopippuria
6 1 - 2 dl (juustoraastetta)
Pinnalle:
1 2 rkl korppujauhetta
2 2 rkl voita tai margariinia

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 315 g
Proteiinia 119 g
Rasvaa 105 g
Kuitua 25 g
Energiaa kJ 11280
Energiaa kcal 2696

Reseptitiedot

Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Pastaruoat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan väljässä, suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Valuta.Voitele laakean uunivuoan pohja ja reunat. Levitä makaronit vuokaan tasaiseksi kerrokseksi. Sekoita munat ja maito. Vatkaa joukoon jauhot ja mausteet. Lisää makusi mukaan juustoraaste. Kaada seos vuokaan, jossa sen on peitettävä makaronit.Ripottele pintaan korppujauhetta ja muutama nokare voita tai margariinia. Kypsennä laatikkoa 175-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
Avainsanat: makaronilaatikko
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5