Maailman helpoin lohi-makaronilaatikko

10.9.2018
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Maailman helpoin lohi-makaronilaatikko

Nyt on nopsaa! Sekoita raa’at makaronit ja muut laatikon ainekset vuoassa ja laita uuniin. Suikalejuurekset tuovat ruokaan mahtavasti mehevyyttä ja makua, kuitua ja ravintoaineita.

Ainekset

4 annosta
1 2 pussia (à 180 g) suikalejuureksia (pakaste)
2 6 dl täysjyvämakaronia
3 1 paketti (300 g) kirjolohisuikaleita
4 1 pussi (175 g) juustoraastetta
5 150 g kylmäsavulohiviipaleita
6 8 dl vettä
7 2 kasvisliemikuutiota
8 2 - 3 tomaattia
9 1 tl yrttimausteseosta tai pizzamaustetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 64 g 255 g
Proteiinia 40 g 162 g
Rasvaa 27 g 109 g
Kuitua 7 g 27 g
Energiaa kJ 2 795 11180
Energiaa kcal 668 2672

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat, Lounas
Ruokatyypit Pastaruoat, Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

  • Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  • Sekoita uunivuoassa (noin 25 cm x 35 cm) jäiset suikalejuurekset, makaronit, kirjolohisuikaleet ja juustoraaste. Suikaloi kylmäsavulohiviipaleet ja sekoita ne muiden ainesten joukkoon.
  • Kiehauta vesi ja liuota liemikuutiot veteen. Kaada liemi vuokaan.
  • Pese ja viipaloi tomaatit. Lisää viipaleet ruoan pinnalle ja ripota yrttimausteseos päälle. Kypsennä laatikkoa uunin keskitasolla 45 minuuttia.
Teksti:
Kuvat: Amanda Aho
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5