Luumuviineripitkot

20.10.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Luumuviineripitkot

Ainekset

20 palaa
1 6 lehtitaikinalevyä
2 1,5 dl paistonkestävää luumumarmeladia
Voiteluun:
1 1 kananmuna
Koristeeksi:
1 valmista valkoista sokerikuorrutetta
2 tomusokeria

Ravintoaineet

Pala Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 161 g
Proteiinia 1 g 21 g
Rasvaa 5 g 99 g
Kuitua 0 g 6 g
Energiaa kJ 339 6775
Energiaa kcal 81 1619

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata taikinalevyt. Nosta leivinpaperoidulle uunipellille kaksi levyä kerrallaan pituussuunnassa peräkkäin. Painele ne liitoskohdasta yhteen. Vedä taikinalevypitkojen reunaan viillot, noin sentin päästä reunoista. Levitä keskelle luumumarmeladi. Voitele reunat kevyesti munalla. Paista pitkoja 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä. Pursota sokerikuorrutetta pinnalle ja siivilöi päälle tomusokeria.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5