Luumu-kanelipaistos

29.12.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Luumu-kanelipaistos

Luumuinen kauramurupaistos on helppo ja aina yhtä hyvä jälkiruoka. Tarjoa luumu-kanelipaistos kuumana ja vaniljajäätelön kera.

Ainekset

4 annosta
1 6 luumua
2 1 rkl perunajauhoja
3 3 rkl fariinisokeria
4 1 tl kanelia
Muruseos
1 2 dl kaurahiutaleita
2 4 rkl mantelijauhetta
3 1 rkl fariinisokeria
4 50 g margariinia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 30 g 121 g
Proteiinia 6 g 25 g
Rasvaa 16 g 63 g
Kuitua 4 g 15 g
Energiaa kJ 1 218 4870
Energiaa kcal 291 1164

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton, Kasvis
Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele ja halkaise luumut. Poista kivet ja lohko luumut. Sekoita luumut kulhossa perunajauhojen, fariinisokerin ja kanelin kanssa. Jaa luumuseos neljän annosuunivuoan tai yhden ison vuoan pohjalle. Sekoita kaurahiutaleet, mantelijauhe ja fariinisokeri. Sekoita joukkoon pehmeä margariini ja nypi murumaiseksi seokseksi. Lusikoi muruseosta luumujen päälle. Paista 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia. Tarjoile vaniljajäätelön kera.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: kaurahiutale luumu paistos
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5