Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lousianan lohimedaljongit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Lohimedaljongia
1 tl
Suolaa
2 rkl
Oliiviöljyä
2 tl
Paprikajauhetta
1/2 tl
Mustapippuria
2 tl
Mietoa chilijauhetta
1 tl
Kuivattua timjamia
1 tl
Kuivattua oreganoa

Kastike:

2 dl
Maustettua ranskankermaa
1 dl
Valmista salsaa (tacokastiketta)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sirottele kalalle kevyesti suolaa. Sekoita loput mausteet öljyyn ja sivele seos kaloille. Asettele kalat sopivan kokoiseen vuokaan tai leivinpaperilla peitetylle pellille. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Sekoita kastike ranskankermasta ja salsasta. Tarjoa lisäkkeenä vihannesriisiä ja keitettyjä kasviksia.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 13.12.2007
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.