Lohta thaimaalaisittain

4.4.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohta thaimaalaisittain

Ainekset

4 annosta
1 500 g lohta
2 1 pussi (200 g) pakasteparsakaalia
3 1 rkl oliiviöljyä
4 pala purjon vihreää osaa
5 1 valkosipulinkynsi
6 2,5 rkl punaista currytahnaa
7 1 prk (400 ml) kookosmaitoa
8 1 limetin mehu
9 ripaus suolaa
Lisäksi
1 basmatiriisiä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 27 g
Proteiinia 28 g 113 g
Rasvaa 42 g 167 g
Kuitua 2 g 7 g
Energiaa kJ 2 144 8574
Energiaa kcal 512 2049

Reseptitiedot

Ruokavalio Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata ja valuta parsakaalit. Poista lohesta ruodot ja nahka. Leikkaa reiluiksi kuutioiksi. Paista lohipalat korkealaitaisessa kasarissa öljyssä käännellen. Nosta lohipalat hetkeksi syrjään.Halkaise purjo, huuhtele huolella ja viipaloi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Lisää pannulle purjot, valkosipulinkynsi ja currytahna. Kääntele, kunnes ainekset lämpenevät. Lisää joukkoon kookosmaito, parsakaalit ja lohipalat. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti.Mausta kastike limetin mehulla ja ripauksella suolaa. Tarjoile keitetyn basmatiriisin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5