Lohta ja sienimuhennosta

25.8.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohta ja sienimuhennosta

Ainekset

4 annosta
1 800 g lohta
Sienimuhennos:
1 200 g sieniä
2 1 sipuli
3 1 rkl öljyä
4 2 rkl vehnäjauhoja
5 2,5 dl kasvirasvasekoitetta
6 0,25 tl suolaa
7 valkopippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 32 g
Proteiinia 40 g 159 g
Rasvaa 34 g 135 g
Kuitua 2 g 7 g
Energiaa kJ 2 068 8273
Energiaa kcal 494 1977

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista sienimuhennos. Puhdista ja paloittele sienet. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy ja paista sieniä ja sipulia, kunnes neste on haihtunut. Lisää vehnäjauhot pannulle ja paista hetki, lisää kasvirasvasekoite. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita hyvin ja anna hautua muutaman minuutin ajan. Poista lohifileestä nahka ja leikkaa se neljään palaan. Paista kalapalat pannulla 3–4 minuuttia molemmilta puolilta. Tarjoile kala sienimuhennoksen, keitettyjen perunoiden, uunipunajuurten ja salaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: lohi lohifilee sienet
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5