Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lohta ja sienimuhennosta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

800 g
Lohta

Sienimuhennos:

200 g
Sieniä
1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
2 rkl
Vehnäjauhoja
2 1/2 dl
Kasvirasvasekoitetta
1/4 tl
Suolaa
Valkopippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista sienimuhennos. Puhdista ja paloittele sienet. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy ja paista sieniä ja sipulia, kunnes neste on haihtunut. Lisää vehnäjauhot pannulle ja paista hetki, lisää kasvirasvasekoite. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita hyvin ja anna hautua muutaman minuutin ajan. Poista lohifileestä nahka ja leikkaa se neljään palaan. Paista kalapalat pannulla 3–4 minuuttia molemmilta puolilta. Tarjoile kala sienimuhennoksen, keitettyjen perunoiden, uunipunajuurten ja salaatin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.8.2006
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.