Lohta italialaisittain

24.3.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohta italialaisittain

Ainekset

4 annosta
1 4 lohifileepalaa (à 150 g)
2 1 tl kuivattua tilliä
3 1 tl suolaa
4 ripaus rouhittua valkopippuria
Tomaattisalsa
1 4 tomaattia
2 2 rkl punaista pestokastiketta
3 2 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 18 g
Proteiinia 30 g 118 g
Rasvaa 24 g 98 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 1 484 5938
Energiaa kcal 355 1419

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nypi lohipaloista ruodot. Nosta palat uunivuokaan. Mausta ne. Paahda lohipaloja 225-asteissa uunissa 10 minuuttia.Halkaise tomaatit ja poista kannat. Kuutioi tomaatit ja sekoita pestokastikkeen ja hienonnetun basilikan kanssa. Nosta lohipalat tarjoilulautasille ja lusikoi päälle tomaattisalsaa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: lohi lohifilee tomaatti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5