Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lohkoperunat dippikastikkeilla

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Kuorellisia juusto-sipulilohkoperunoita

Tomaattichilidippi:

370 g
Chilillä maustettua tomaattimurskaa
1 kpl
Hienonnettu valkosipulin kynsi
2 tl
Worcestershire-kastiketta
1 rkl
Ruoko- tai fariinisokeria
1/2 tl
Suolaa
2 rkl
Hienonnettua basilikaa

Avokadotsatsiki

1 kpl
Avokado
2 rkl
Sitruunamehua
200 g
Kermaviiliä
1 kpl
Valmista tsatsiki-dippijauhetta

Currydippi:

200 g
Kevytvalkosipulituorejuustoa
1 1/2 rkl
Maitoa
1 tl
Currya
1/2 tl
Sokeria
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Lohkoperunat dippikastikkeillaLevitä jäiset lohkoperunat uunipannulle ja paista pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile lämpiminä dippikastikkeiden kanssa.TomaattichilidippiSekoita kaikki aineet keskenään ja anna kastikkeen maustua hetken aikaa viileässä.AvokadotsatsikiKuori hieman pehmeä avokado ja poista sisällä oleva siemen. Hienonna haarukalla sitruunamehun kanssa tasaiseksi soseeksi. Lisää kermaviili ja tsatsikijauhe ja sekoita tasaiseksi dippikastikkeeksi. Anna maustua viileässä.CurrydippiNotkista tuorejuusto maidolla ja mausta currylla, sokerilla ja ripauksella suolaa. Anna kastikkeen maustua viileässä muutaman tunnin ajan.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.5.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.