Lohivuohenjuustomureke

27.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohivuohenjuustomureke

Ainekset

4 annosta
1 600 g lohta fileenä
2 200 g tuorejuustoa
3 150 - 200 g vuohenjuustoa
4 2 rkl ruokakermaa tai maitoa
5 2 kananmunaa
6 0,5 dl perunajauhoja
7 2 rkl kapriksia halutessasi
8 20 lehteä tuoretta basilikaa silputtuna
9 1 dl silputtua ruohosipulia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 31 g
Proteiinia 42 g 170 g
Rasvaa 39 g 156 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 2 303 9213
Energiaa kcal 550 2202

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vuoraa voideltu vuoka lohifileen siivuilla ja pilko ylijäävät kalafileet pieniksi paloiksi. Notkista tuorejuusto ja vuohenjuusto kermalla tai maidolla. Lisää munat ja jauhot. Sekoita joukkoon hienonnettu kapris, ruohosipuli ja lohipalat. Täytä vuoka seoksella ja sulje täyte lohifileiden sisään. Kypsennä uunissa vesihauteessa 200 asteessa runsaan tunnin ajan. Tarvittaessa peitä vuoka paiston loppuvaiheessa foliolla.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5