Lohivokki

22.3.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohivokki

Ainekset

4 annosta
1 400 g lohifileetä
2 1 pussi pakastewokvihanneksia (450 g)
3 2 tl seesamiöljyä
4 1 rkl öljyä
5 2 rkl currytahnaa
Lisäksi
1 300 g nuudeleita

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 21 g 84 g
Proteiinia 22 g 90 g
Rasvaa 24 g 98 g
Kuitua 4 g 18 g
Energiaa kJ 1 682 6726
Energiaa kcal 402 1608

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Poista lohifileestä ruodot ja nahka. Kuutioi filee. Kaada jäiset vihannekset pannulle ja kypsennä, kunnes neste on haihtunut ja vihannekset ruskistuvat. Lisää joukkoon seesamiöljy ja kääntele hetki. Siirrä kasvikset syrjään. Kuumenna samalla pannulla öljy ja currytahna. Lisää joukkoon lohikuutiot. Paista kypsiksi. Pehmennä nuudelit kiehuvassa vedessä. Valuta vesi pois ja pikapaista nuudelit öljyssä kuumalla pannulla. Sekoita joukkoon kasvikset. Tarjoile maustettujen lohipalojen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Arto Vuohelainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5