Lohitaskut ja kermaperunat

20.12.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohitaskut ja kermaperunat

Ainekset

4 annosta
1 750 g (1 pussi) pakastejuustokermaperunoita
2 600 - 800 g kirjolohifileetä
3 1 tl suolaa
4 mustapippuria
5 1 nippu tai ruukku tilliä
6 1 tl roseepippuria
7 100 g katkaraputuorejuustoa
8 100 g katkarapuja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 32 g 129 g
Proteiinia 37 g 149 g
Rasvaa 31 g 124 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 2 338 9351
Energiaa kcal 559 2235

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Levitä kermaperunat uunivuokaan ja pane 225-asteiseen uuniin 25 minuutiksi. Leikkaa kalafilee neljäksi palaksi ja tee jokaiseen palaan nahkaan asti ulottuva viilto niin, että se ulottuu noin sentin päähän kalan reunasta. Sirottele kaloille kevyesti suolaa ja pippuria. Sirottele viiltoon hienonnettua tilliä ja murskattua roseepippuria ja pane päälle reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa. Aseta kalat kermaperunoiden päälle ja kypsennä vielä noin 15 minuuttia eli kunnes ruoka on kypsää. Levitä pinnalle sulaneita katkarapuja. Tarjoa lisänä salaattia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5