Lohirullat pestolla

20.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohirullat pestolla

Punaisesta pestosta makua saavat lohirullat sopivat tarjoiltavaksi katkarapukastikkeen, perunoiden ja salaatin kanssa.

Ainekset

1 600 g lohta fileenä
2 100 g punaista pestoa
3 0,5 dl vahvaa kalalientä
4 0,5 dl valkoviiniä tai laimennettua sitruunamehua

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 12 g
Proteiinia 112 g
Rasvaa 125 g
Kuitua 0 g
Energiaa kJ 6874
Energiaa kcal 1643

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Poista lohifileestä ruodot ja nahka. Jos valmistat rullat suuren lohen etupäästä ja filee on paksu, leikkaa kala vielä pitkittäin kahteen osaan. Leikkaa filee viipaleiksi.

Levitä punainen pesto viipaleille. Rullaa palat ja kiinnitä hammastikuilla. Nosta rullat uunivuokaan.

Sekoita kalaliemi ja viini tai sitruunanmehu kulhossa. Kaada liemi rullien päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-20 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: lohi lohifilee pesto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5