Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lohirullat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
Lohifileetä
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Rouhittua valkopippuria
1 rkl
Kuivattua tai 3 rkl tuoretta tilliä
1 dl
Kalalientä
1 kpl
Sitruunanmehu

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Nypi lohesta ruodot ja poista nahka. Mausta fileet suolalla, pippurilla sekä kuivatulla tai tuoreella tillillä. Leikkaa fileestä parin sentin levyisiä viipaleita.

Kiepauta jokainen viipale rullalle leveämmästä päästä lähtien. Kiinnitä kalarullat cocktailtikulla ja nosta ne voideltuun uunivuokaan.

Kaada nesteet vuoan pohjalle. Kypsennä 225 asteessa 10-15 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 1.3.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.