Lohirisotto

28.3.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohirisotto

Ainekset

4 annosta
1 1 pieni sipuli
2 1 rkl öljyä
3 2 dl risottoriisiä
4 7 dl kalalientä
5 100 g pakasteherneitä
6 300 g kirjolohisuikaleita
7 suolaa
8 mustapippuria
Lisäksi:
1 raastettua parmesaania

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 37 g 148 g
Proteiinia 19 g 76 g
Rasvaa 14 g 57 g
Kuitua 2 g 7 g
Energiaa kJ 1 479 5917
Energiaa kcal 354 1414

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Risotot
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli öljyssä kattilassa. Lisää riisi ja kuumenna, kunnes se muuttuu lasimaiseksi. Lisää herneet sekä nestettä pienissä erissä välillä hyvin sekoittaen. Riisi kypsyy noin 20 minuutissa. Voit paista kalasuikaleet erikseen pannussa, jolloin saat niihin hiukan väriä tai voit sekoittaa ne riisin joukkoon noin viisi minuuttia ennen kypsymistä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria. Tarjoa lisänä raastettua parmesaania.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: herne lohi lohifilee risotto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5