Lohipullat ja katkarapukastike

25.2.2012
4 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohipullat ja katkarapukastike

Ainekset

4 annosta
1 600 g nahatonta ja ruodotonta lohifileetä
2 1 rkl sinappia
3 2 rkl hienonnettua ruohosipulia
4 1 kananmuna
5 ripaus suolaa
6 ripaus rouhittua mustapippuria
7 öljyä paistamiseen
Katkarapukastike
1 1 pieni sipuli
2 1 rkl margariinia tai voita
3 2 rkl vehnäjauhoja
4 1 dl kalalientä
5 2 dl ruokakermaa
6 1 pussi (180 g) pakastekatkarapuja
7 2 rkl sitruunamehua
8 2 rkl hienonnettua tilliä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 28 g
Proteiinia 39 g 156 g
Rasvaa 34 g 137 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 2 058 8233
Energiaa kcal 492 1968

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele lohifilee ja nosta palat monitoimikoneeseen, jossa on leikkuuterä. Lisää joukkoon sinappi, ruohosipuli, kananmuna ja mausteet. Aja tasaiseksi massaksi. Muotoile massasta pyöryköitä. Paista ne öljyssä pannulla miedolla lämmöllä. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulit pannulla rasvassa.Lisää joukkoon jauhot ja kääntele hetki. Sekoita pannuun kalaliemi ja kerma. Anna kiehahtaa. Lisää jäiset katkaravut. Keitä kastiketta hetki. Mausta sitruunamehulla ja tillillä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: katkarapu lohi lohifilee
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5