Lohipastrami

22.11.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohipastrami

Ainekset

10 annosta
1 600 g lohifileetä
2 karkeaa merisuolaa
3 2 tl jauhettua juustokuminaa
4 2 tl rouhittua mustapippuria
5 2 tl rouhittua roseepippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 2 g
Proteiinia 11 g 113 g
Rasvaa 8 g 81 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 494 4942
Energiaa kcal 118 1181

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Poista lohifileestä nahka, ruodot ja rasva. Leikkaa lohi pitkittäin ruotoviivan suuntaisesti neljäksi tangoksi. Mausta tangot suolalla ja kääri tiukasti kelmuun. Anna maustua jääkaapissa tunnin ajan. Poista kelmu ja suola. Paista kaksi lohitankoa kerrallaan kuivalla, kuumalla pannulla noin 10 sekuntia molemmilta puolilta. Sekoita mausteet. Ripottele mausteet lohitankojen pintaan.

Kääri lohipalat erikseen tiukasti kelmuun ja anna jähmettyä ja maustua jääkaapissa noin 4 tuntia tai pakastimessa tunti. Poista kelmu ja leikkaa viipaleiksi.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: lohi lohifilee
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5