Lohipasteijat

4.11.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohipasteijat

Ainekset

30 kappaletta
1 100 g margariinia
2 4 dl maitoa
3 6 dl vehnäjauhoja
4 4 dl maissijauhoja
5 2 tl leivinjauhetta
6 1 tl suolaa
7 1 kananmuna
Täyte
1 2 keitettyä kananmunaa
2 pala purjoa
3 1 rkl öljyä
4 2 valkosipulinkynttä
5 200 g tuorejuustoa
6 3 rkl hienonnettua tilliä
7 ripaus suolaa
8 ripaus rouhittua mustapippuria
9 1 paketti (150 g) kylmäsavustettua kirjolohta
Voiteluun
1 1 kananmuna

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 486 g
Proteiinia 4 g 134 g
Rasvaa 5 g 153 g
Kuitua 1 g 24 g
Energiaa kJ 541 16225
Energiaa kcal 129 3878

Reseptitiedot

Ruokalajit Leivonnaiset, Aamu-, väli- ja iltapalat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata rasva ja sekoita joukkoon maito. Nosta jäähtymään. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita niihin rasva-maitoseos. Lisää kananmuna ja sekoita taikinaksi. Kääri kelmuun ja siirrä jääkaappiin.

Kuori ja hienonna kananmunat haarukalla. Pilko purjo ja kuullota öljyssä. Murskaa joukkoon valkosipulinkynnet. Anna jäähtyä.

Notkista tuorejuusto ja sekoita joukkoon kananmunat, purjoseos ja hienonnettu tilli. Mausta kevyesti.

Jaa taikina kolmeen osaan. Ja palat edelleen kymmeneen osaan. Kauli palat ohuiksi, pyöreiksi levyiksi (halk. 10–12 cm). Nostele noin ruokalusikallinen täytettä ja pala kirjolohta jokaiselle levylle. Taita kahtia ja nipistele reunat kiinni.

Voitele piiraat kananmunalla. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5