Lohipasteijat lehtitaikinasta

20.11.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohipasteijat lehtitaikinasta

Ainekset

16 kappaletta
1 8 kpl lehtitaikinalevyä
2 1 paketti (150 g) graavikirjolohifileesiivuja
3 4 rkl vihreitä oliiveja viipaloituina
4 3 rkl keitettyä kananmunaa
Voiteluun
1 1 kananmuna
Pinnalle
1 seesaminsiemeniä

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 111 g
Proteiinia 4 g 65 g
Rasvaa 11 g 174 g
Kuitua 0 g 7 g
Energiaa kJ 589 9431
Energiaa kcal 141 2254

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata taikinalevyt erilleen pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli levyjä kevyesti hieman suuremmiksi. Leikkaa levyt kahdeksi neliöksi. Jaa lohiviipaleet levyjen toiseen reunaan ja nostele päälle oliivirenkaita ja viipaloitua munaa. Sipaise reunat kevyesti vedellä ja taita kolmioiksi. Painele huolella reunat kiinni. Voitele pasteijat munalla ja ripottele päälle siemeniä. Paista 225-asteisessa uunissa 10–12 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5