Lohipasta

16.10.2012
10 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohipasta

Ripaus chiliä tuo tulisuutta maistuvaan ja nopeasti valmistuvaan lohipastaan.

Ainekset

4 annosta
1 400 g pastaa, esim. penne
Lohikastike
1 300 g kylmä- tai lämminsavulohta
2 pala purjoa
3 2 valkosipulinkynttä
4 1 rkl oliiviöljyä
5 1 rkl kapriksia
6 1 prk (250 g) mascarpone- tai tuorejuustoa
7 2 dl kalalientä
8 2 rkl chilikastiketta
9 0,5 sitruunan raastettu kuori
10 ripaus suolaa
11 ripaus rouhittua mustapippuria
Lisäksi
1 hienonnettua tilliä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 72 g 288 g
Proteiinia 26 g 103 g
Rasvaa 40 g 161 g
Kuitua 4 g 15 g
Energiaa kJ 3 167 12668
Energiaa kcal 757 3028

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pilko savulohi. Halkaise purjo, huuhtele ja silppua se. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä. Sekoita joukkoon purjo, lohipalat ja kaprikset. Lisää juusto ja hieman kalalientä. Mausta.

Keitä muutama minuutti. Ohenna tarvittaessa kalaliemellä. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä se kastikkeeseen. Ripottele joukkoon tilliä. Tarjoa heti.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5