Lohimurekepihvit

22.5.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohimurekepihvit

Ainekset

4 annosta
1 600 g fileoitua kirjolohta tai lohta
2 1 tl suolaa
3 1 muna
4 0,5 dl hienonnettua tuoretta tilliä
5 10 vihreää kivetöntä oliivia
6 1 rkl sitruunamehua
7 0,25 tl sitruunapippuria
Paistamiseen:
1 juoksevaa rasvaseosta tai öljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 1 g
Proteiinia 30 g 120 g
Rasvaa 24 g 95 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 1 387 5549
Energiaa kcal 332 1326

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa nahaton kalafilee paloiksi ja hienonna monitoimikoneella tai sauvasekoittimella suolan kanssa. Lisää muut aineet koneen käydessä ja sekoita vielä hetki. Muotoile kostutetuilla käsillä massasta pihvejä ja paista ne muurinpohjapohjapannulla tai paistinpannulla molemmilta puolilta kauniin ruskeiksi.06.05

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: lohi lohifilee mureke pihvi
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5