Lohimedaljongit ja parmesaanitahna

23.6.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohimedaljongit ja parmesaanitahna

Ainekset

4 annosta
1 4 (600-800 g) lohimedaljonkia
2 vajaa 1 tl suolaa
3 hiukan mustapippuria
Tahna:
1 2 dl kevytranskankermaa
2 2 dl parmesaanijuustoraastetta
3 3 rkl hienonnettua tilliä
4 1 tl rosmariinia
5 2 tl roseepippuria
6 3 silputtua aurinkokuivattua tomaattia
7 suolaa
8 hiukan mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 3 g 12 g
Proteiinia 35 g 140 g
Rasvaa 38 g 151 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 2 056 8223
Energiaa kcal 491 1965

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista tahna sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Sirottele kaloille vähän suolaa ja pippuria. Grillaa medaljonkeja suoraan grillissä tai folion päällä muutama minuutti molemmin puolin. Nosta medaljongeille nokare tahnaa ja anna sen sulaa. Tarjoa lisänä kasviksia tai uusia perunoita.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: lohi lohifilee parmesaani
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5