Lohimedaljongit ja avokadotahna

14.4.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohimedaljongit ja avokadotahna

Ainekset

4 annosta
1 600 - 800 g lohifileetä
2 1 tl suolaa
3 mustapippuria
4 2 rkl öljyä
Avokadotahna:
1 2 kypsää avokadoa
2 1 dl Bulgarianjogurttia
3 1 tl raastettua piparjuurta
4 1 rkl sitruunamehua
5 0,5 - 1 tl sambal oelek -chilikastiketta
6 suolaa
7 koristeeksi tilliä ja katkarapuja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 5 g
Proteiinia 30 g 121 g
Rasvaa 40 g 158 g
Kuitua 4 g 16 g
Energiaa kJ 2 008 8030
Energiaa kcal 480 1919

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista avokadotahna. Kuori ja halkaise avokadot ja poista kivi. Soseuta avokadot haarukalla painellen tai sauvasekoittimella. Lisää joukkoon muut aineet. Leikkaa fileeseen 3 cm:n päähän reunasta viilto nahkaan saakka. Leikkaa 3 cm:n päähän uusi viilto, joka irrottaa palan fileestä. Leikkaa samaan tapaan lisää paloja. Taita palat auki niin, että nahka jää sisäpuolelle. Paista medaljongit kypsiksi miedohkolla lämmöllä. Mausta suolalla ja pippurilla. Koristele tillillä ja halutessasi katkaravuilla. Tarjoa avokadotahnan kanssa.

 

Lisää ohjeen ainekset sähköiselle ostoslistalle Foodie.fi-palvelussa.

Foodien ostoslista noudattaa valitsemasi S-marketin hyllyjärjestystä ja kertoo ostoksiesi hinnan etukäteen. Voit lähettää ostoslistan eteenpäin sähköpostilla tai tekstiviestinä.

 

Katso myös video lohimedaljongit  ja avokadotahna -ohjeestamme

Video

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: avokado lohi lohifilee
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5