Lohikierteet

27.8.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohikierteet

Ainekset

4 annosta
1 600 g lohifileetä
2 1 tl suolaa
3 ripaus mustapippuria
4 2 - 3 aurinkokuivattua tomaattia
1 puisia hammastikkuja
Lisäksi
1 400 g perunamuusia (pakaste)
2 1 pussi hollandaiskastikeainesta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 2 g 7 g
Proteiinia 28 g 114 g
Rasvaa 22 g 87 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 1 317 5268
Energiaa kcal 315 1259

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Poista fileestä nahka ja leikkaa filee poikittain kolmen sentin levyisiksi viipaleiksi. Sirottele paloille suolaa ja pippuria ja aseta jokaiselle pari basilikanlehteä ja muutama suikale tomaattia. Kääri viipaleet rullalle. Kiinnitä tikulla. Pane lohikierteet uunivadille ja kypsennä 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.Valmista lisäksi perunasosetta pakasteaineksista ja hollandaisekastiketta pussista.Uunin lämpötila 225 astetta, paistoaika 15- 20 min.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: lohi lohifilee
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5