Lohikiekot ja perunaratatouille

22.2.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohikiekot ja perunaratatoulle

Ainekset

4 annosta
1 600 g lohifileetä
2 ripaus suolaa
3 ripaus valkopippuria
4 75 g maustettua tuorejuustoa, esim. piparjuuri
5 4 rkl hienonnettua tilliä
perunaratatouille
1 3 kiinteää perunaa
2 2 rkl öljyä
3 1 kesäkurpitsa
4 1 punainen paprika
5 1 sipuli
6 2 valkosipulinkynttä
7 1 prk paseerattua tomaattia (200 g)
8 1 tl timjamia
9 ripaus sokeria
10 ripaus suolaa
11 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 15 g 59 g
Proteiinia 31 g 123 g
Rasvaa 34 g 134 g
Kuitua 3 g 12 g
Energiaa kJ 2 033 8132
Energiaa kcal 486 1944

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista ratatouille. Kuori ja pilko perunat. Paista pannulla öljyssä perunoita hetki. Peitä kannella ja anna hautua. Pilko kesäkurpitsa, paprika ja sipulit. Lisää perunoiden joukkoon ja lisää lämpöä. Kääntele, kunnes kasvikset saavat hieman väriä. Lisää joukkoon tomaattisose ja mausteet. Anna kasvisten hautua kypsäksi. Poista lohesta ruodot ja nahka. Leikkaa siitä pituussuuntaan pitkiä suikaleita. Pehmennä tuorejuusto ja levitä lohisuikaleille hienonnetun tillin kanssa. Kääri lohisuikaleet kiekoiksi ja kiinnitä cocktailtikuilla. Nosta uunivuokaan ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoile lohikiekot perunaratatouillen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5