Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lohikakut

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Viipaloitu grahamvuokaleipä
4 - 8 kpl
Kylmä- tai lämminsavustettua lohta tai kirjolohta
Nippu tilliä
250 g
Italiansalaattia
1 - 2 dl
Kevytmajoneesia
100 g
Kirjolohen mätiä
Suolaa ja mustapippuria

Vadille:

250 g
Säilöttyjä herneitä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa leipäviipaleista muotilla tai juomalasin reunalla pyörylöitä, neljään pieneen kakkuun yhteensä 12 kpl. Levitä niiden päälle ensin italiansalaatti. Nosta kolme pyörylää päällekkäin niin, että laitat väleihin viipaleet savulohta ja hiukan tillisilppua. Paina leipäpalat hyvin toisiinsa kiinni ja voitele pinta sekä reunat majoneesilla. Nosta kakut vadille ja laita jääkaappiin tunniksi mehustumaan.Pursota pintaan loput majoneesista, jaa mäti kakkujen päälle ja mausta juuri ennen tarjoamista. Koristele kakut tillinoksalla ja kaada vadille valutetut säilykeherneet. Tarjoa lohikakut alkupalana liha-aterialla tai pikkusuolaisena teen kera.

Miltä maistui?
Resepti:
PIrjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 20.2.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.