Lohihampurilainen

25.12.2005
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohihampurilainen

Ainekset

4 kappaletta
1 4 kpl kannellista ruisleipästä
2 2 rkl öljyä tai juoksevaa margariinia
3 4 lohiviipaletta (n. 400 g)
4 0,5 tl suolaa
5 0,5 tl sitruunapippuria
6 salaattia
7 0,5 punasipulia
8 0,5 paprikaa
9 sitruunaa
Kastike:
1 1 kananmuna
2 1 dl majoneesia
3 0,25 dl sinappista kurkkusalaattia

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 21 g 84 g
Proteiinia 26 g 106 g
Rasvaa 25 g 100 g
Kuitua 6 g 22 g
Energiaa kJ 1 738 6952
Energiaa kcal 416 1662

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista kastike. Keitä munaa 7 minuuttia. Jäähdytä ja hienonna se. Sekoita majoneesi, kurkkusalaatti ja kananmuna.Poista lohifileestä nahka ja viipaloi filee neljään osaan. Paista kalapalat kevyesti pannulla, n. 3 minuuttia molemmilta puolilta. Kokoa hampurilainen. Aseta ruisleivän pohjapalalle salaatinlehti, kastiketta ja lohiviipale. Purista lohelle hieman sitruunanmehua. Nosta kalan päälle punasipulia ja paprikaa. Aseta leivän yläosa kanneksi ja tarjoile.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5