Lohicarpaccio

8.3.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohicarpaccio

Ainekset

1 1 lohi- tai kirjolohifilee
2 2 - 3 rkl oliiviöljyä, extra virgin
3 puolikkaan sitruunan tai limetin mehu
4 merisuolaa ja mustapippuria
5 parmesaania halutessasi

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 0 g
Proteiinia 93 g
Rasvaa 95 g
Kuitua 0 g
Energiaa kJ 5085
Energiaa kcal 1215

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Kala
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Laita lohifilee pakastimeen niin, että se kohmettuu. Leikkaa siitä sitten suoraan ohuita vinoviipaleita ja nosta ne vadille. Valuta päälle parasta oliiviöljyä ja vastapuristettua sitruunamehua. Mausta viipaleet merisuolalla ja pippurilla. Nosta vati hetkeksi jääkaappiin ja tarjoa.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
Avainsanat: lohi lohifilee
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5