Lohibolognese

20.1.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohibolognese

Ainekset

4 annosta
1 1 paketti (300 g) pakastelohikuutioita
2 1 dl sipulikuutioita (pakaste)
3 1 valkosipulinkynsi
4 1 rkl öljyä
5 1 prk (400 g) tomaatti-pastakastiketta
6 1 dl vettä
7 1 rkl fariinisokeria
8 3 rkl hienonnettua basilikaa
9 3 rkl parmesaaniraastetta
10 Lisäksi pastaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 17 g 68 g
Proteiinia 20 g 82 g
Rasvaa 16 g 65 g
Kuitua 2 g 6 g
Energiaa kJ 1 244 4977
Energiaa kcal 298 1190

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita öljyssä kasarissa. Lisää joukkoon kastike ja huuhtaise purkki vedellä. Kaada vesi joukkoon ja lisää fariinisokeri. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti.Lisää joukkoon jäiset lohikuutiot ja anna niiden kypsyä miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia, kunnes lohet ovat kypsiä. Mausta kastike hienonnetulla basilikalla ja parmesaaniraasteella. Tarjoile kastike pastan kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: lohi lohifilee
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5