Lohi-ruishamppari

21.5.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohi-ruishamppari

Ainekset

4 annosta
1 4 ruispalaleipää
Lohipihvit
1 500 g lohifileetä
2 8 - 10 vihreää oliivia
3 3 rkl hienonnettua tilliä
4 1 kananmuna
5 ripaus suolaa
Lisäksi
1 kurkkumajoneesia
2 tomaattia
3 herkkukurkkua
4 salaattia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 17 g 68 g
Proteiinia 28 g 112 g
Rasvaa 20 g 82 g
Kuitua 5 g 19 g
Energiaa kJ 1 532 6130
Energiaa kcal 366 1465

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: kurkkumajoneesia, herkkukurkkua

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Piknik, Lounas, Välipalat
Pääruoka-aine Kala
Makuja maailmalta Amerikkalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista lohipihvit. Nypi lohifilee ruodottomaksi ja leikkaa nahattomaksi. Nosta paloiteltu lohifilee monitoimikoneeseen, jossa on leikkuuterä. Lisää joukkoon loput aineet. Aja tasaiseksi massaksi. Muotoile kostutetuin käsin neljä isoa pihviä. Paista pihvit pannulla tai muurikalla kypsiksi. Paahda leivät ja lisää leipien väliin kurkkumajoneesia, viipaloitua tomaattia ja herkkukurkkua sekä salaattia. Nosta päälle lämpimät pihvit sekä leivän kansi.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOk
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5