Lohi-piparjuurikiusaus

24.3.2016
15 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohi-piparjuurikiusaus

Lohikiusaus syntyy helposti pakasteperunasuikaleista. Kypsennyksen aikana ehtii valmistaa lisukkeeksi raikkaan salaatin.

Ainekset

6 annosta
1 1 kg pakasteperunasuikaleita
2 250 g kylmäsavulohiviipaleita
3 1 ruukku tilliä
4 1 tl suolaa
5 125 g piparjuurituorejuustoa
6 4 dl kermaa
7 2 - 3 rkl piparjuuritahnaa
Vuoan voiteluun
1 voita

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 27 g 160 g
Proteiinia 12 g 73 g
Rasvaa 40 g 241 g
Kuitua 2 g 11 g
Energiaa kJ 2 170 13021
Energiaa kcal 519 3112

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kala
Makuja maailmalta Suomalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Lado voideltuun uunivuokaan kerroksittain perunasuikaleita, kylmäsavulohta ja hienonnettua tilliä. Mausta kerrokset suolalla.
Sekoita tuorejuusto, kerma ja piparjuuritahna keskenään. Valuta seos paistoksen päälle.
Kypsennä 225-asteisessa uunissa tunnin ajan. Peitä foliolla ja anna hautua 5–10 minuuttia ennen tarjoilua.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5