Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lohi-pinaattilaatikko

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
Graavikirjolohifileesiivuja (à 150 g)
8 - 10 kpl
Kiinteää perunaa
1 dl
Hienonnettua tilliä
3 kpl
Kananmunaa
2 dl
Ruokakermaa
2 dl
Maitoa
1 kpl
Hienonnettua pakastepinaattia (150 g)
Suolaa
Valkopippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja leikkaa perunat ohuiksi viipaleiksi. Nostele voideltuun uunivuokaan kolmasosa perunoista, puolet kalasta ja tilliä. Levitä päälle samanlainen kerros.Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, maito, sulatettu ja valutettu pinaatti ja mausteet. Valuta seos vuokaan ja nostele pinnalle loput perunoista. Ripottele päälle tilliä. Kypsennä 200-asteisessa uunin keskitasossa noin 45 minuuttia.Paistolämpötila 200 astetta.Paistoaika 45 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.9.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.