Lohi-pinaattilaatikko

25.9.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohi-pinaattilaatikko

Ainekset

1 2 pakettia graavikirjolohifileesiivuja (à 150 g)
2 8 - 10 kiinteää perunaa
3 1 dl hienonnettua tilliä
4 3 kananmunaa
5 2 dl ruokakermaa
6 2 dl maitoa
7 1 pussi hienonnettua pakastepinaattia (150 g)
8 ripaus suolaa
9 ripaus valkopippuria

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 106 g
Proteiinia 86 g
Rasvaa 92 g
Kuitua 8 g
Energiaa kJ 6817
Energiaa kcal 1629

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja leikkaa perunat ohuiksi viipaleiksi. Nostele voideltuun uunivuokaan kolmasosa perunoista, puolet kalasta ja tilliä. Levitä päälle samanlainen kerros.Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, maito, sulatettu ja valutettu pinaatti ja mausteet. Valuta seos vuokaan ja nostele pinnalle loput perunoista. Ripottele päälle tilliä. Kypsennä 200-asteisessa uunin keskitasossa noin 45 minuuttia.Paistolämpötila 200 astetta.Paistoaika 45 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5